De bästa!

Nu blir det lite uppdatering på bloggen kände verkligen att det var dags nu! För lääänge sen, jag vet, men nu har det blivit som det har blivit. Men jag skriver nu! Jag hoppas att det blir bättre i sommar på det här!


Det har hänt sjukt mycket på den här tiden jag inte har skrivit. Roliga grejer, och så har vi det här sorgliga då... Men det tänker inte jag ta upp än i bloggen det får lov att bli sist!


Balen var helt underbar! Jag kommer aldrig glömma kvällen! Helt underbar och den firades med de bästa personer som finns i hela universum!! Så det så!

Det började att vi samlades i parken jag, Koffe och några andra från vårat gäng. Mor och far skulle ta kort precis som resten av gängets föräldrar skulle. Skillnaden är att våran kamera pajade! Men jag hoppas att jag får av de andra i gänget, för de korten vill man ju verkligen ha!! Sedan bar det iväg till skolan där alla som skulle vara med på balen samlades. Väl där fick vi stå där och vänta ett tag men sedan gick över skolgården till folkets hus, sakta men säkert (ett stort plus var att jag inte ramlade som jag hade trodde att jag skulle göra, haha!) Väl inne på folkets hus så bjöds det på mat och sedan dans!  Vi dansade ganska mycket, satt i baren och pratade med folk, dansade mer, och sedan vid tolv sa de vilka som blev kung och drottning. Jag trodde säkert att det skulle bli Riki och Erik men det blev det inte! Jag trodde och hoppades att det skulle bli dom!


Mat, dans, mitt "gang" och mer dans, underbar kväll, en kväll av många som jag kommer ha kvar i mitt hjärta när allt känns tungt och nästan alla har flyttat härifrån. Men jag är ett telefon samtal bort, så jag kommer ringa, och ni vet att ni alltid får göra samma sak! En annan sak som också är bra är att jag bara är en bilresa ifrån er, så vänta er besök av lilla mig!


Som sagt underbart!


Sedan var det ju studenten. Som jag bestämde mig att fira med de bästa. Eller i alla fall halva studenten, för jag känner att jag ville fira med er, ni är ju mitt gang ju! Och nästa år blir det andra halvan då jag går ut. Tänkte inte åka flak från början men Line fråga vad jag gjorde när jag backade lite, och sen övertalade hon mig att åka. Det ångrade jag inte ska jag säga, så jag skrek, för full hals SP3 TJALALAHA om och om igen! Det var jättekul!

Senare gick vi hem till Emelie och skrev i varandras yearbook, i mössorna, på armar och ben.. Vi skrev och skrev och ja hade roligt helt enkelt, Vi hoppade lite studsmatta, det efter vi öppnat fönstren och satt i köket, för det var varmt och där var det svalast med fönstren öppna. Mycket folk, roligt roligt. Sedan bar det av på hörnet, men där gick inte jag in, men på vägen stämde vi upp till SP3 TJALALAHA, igen, vilket var kul.


Riki skrev att de blev ledsna när de var på hörnet då det var en som bor lååångt härifrån kom fram till dem och sa hej då. Och tårarna började rinna. Ni har ingen aning om hur många kvällar då jag har tänkt på hur tomt det blir nästa år och inte ha er i samma byggnad, i samma kommun då tårarna har börjat rinna för mig, då jag har varit sjuk och ni har kommit hem till, skickat sms, stöttat mig helt enkelt, tårarna börjar rinna och jag blir ledsen. Det hörs inte likt mig, jag vet, men så är det. Ett helt år har jag tänkt, och allt känns såå mycket bättre då jag är med er, för då försvinner alla problem, man känner sig hemma.

Men jag vet också att en sån här stark vänskap som vi har i vårat gäng, inte kommer att försvinna, för vi kommer att hålla kontakten, för det är vilka personligheter vi är, vi håller ihop i solsken och i regn, i närvaro och i frånvaro, det har vi alla bevisat. Jag håller er i mitt hjärta!


Vi är helt enkelt BÄST och det kommer vi alltid att vara! Alltid alltid! <3


RSS 2.0