Känns som ett hårt hårt slag..

Julen har varit bra, även fast några fattades, det som har varit tradition i många år, har inte varit här i år. Men det gick det också men det kändes att det var något som fattades!!
Sen fick jag fina, roliga saker, och jättebra saker som man använder varje dag! Mer om detta en annan dag dock!

__________________________________________________________________________________________

Ja det känns som ett hårt slag, ett riktigt hårt slag! Det gör ont, så ont!!

It's not easy to be me
It's not easy to be me...

Obs!! Detta är bara bildigt talat... Men det gör ont!!
Its a part of me who is really hurt!

Och jag funderar på att lägga ner all planering för framtida roliga saker, (som jag tyckte förut) känner mig så ensam!

Var är ni?!
__________________________________________________________________________________________

Ha ett riktigt gott nytt år!!





Dagen före den glada dagen!

Hej allihopa!
Nu är det den 23 december och det är dagen före julafton! Skriver bara lite nu, ikväll ska jag se filmen som jag kollar på varje jul (sedan jag fick den) och bara ha det mysigt! Då mina vänner får jag riktigt julkänsla! 

Varför jag skriver nu är bara för att önska alla åter igen en riktigt god jul och gott nytt år!!
Hoppas alla nu vilar upp sig under detta lov, äter gott, och samlar energi (det lär behövas sen!), men inte tänka så nu, för nu är det JUL! Det är helt enkelt LOV!! En låång tid framöver!! Himla skönt!!

Så.. God jul och Gott nytt år! Hoppas alla mår bra!!  


I want to hear you, I want to see you

Jag saknar, jag vet att du kan höra och att du kan se mig, jag hoppas att du vet hur mycket jag saknar dig, att du hör det, och att du ser och hör att jag säger god natt till dig innan jag somnar.  Även fast inte jag ser och hör dig.

Jag ska spara alla julklappar som jag har fått tills på julafton! Bara så att ni som har gett mig vet varför jag inte har hört av mig!! Tusen tack!! =) Längtar tills jag får öppna!! Föresten Sarah blev jag mycket förvånad när jag öppnade dörren och du stod där! :D

Nu är i alla fall granen och alla julsaker framme! Kaminen har jag tänt upp och börjar bli varmare nu än 16,17 grader. Nu är det bara julfilmen som jag inte har sett än, men imorron då ska jag se den!!!  Nä nu tror jag att jag ska klä på mig och gå ut en sväng med hundarna!

Tills dess att vi hörs igen, ha det bra!!


Jul jul strålande jul!

 Idag var den sista skoldagen för i år!! Vad sägs om det? Nästa gång man går i korridoren för en lektion är det år 2009! ojoj!!

Jul, jul strålande jul! Nu är nästan alla julsaker inne, det är bara granen som fattas och den ska in imorron! Då är det fullt med jul i vårat hus! Det är så mysigt i den här årstiden, även fast det är mörkt och så... Men över jul är det mysigt, sen är det bara jobbigt. Jul är hur mysigt och härligt som helst!
Idag har det varit en rolig dag på skolan. Jennie kom på skolan även fast hon inte hade några lektioner!!

Vi har gjort allt möjligt idag!  Vi har varit ute på byn, köpt julklappar, kollat på olika affärer m,m. Sen har vi har spelat Alias, kort, schack som är väldigt klurigt spel som jag Line och Riki fick klart för oss, sen dissade Riki oss och gick över till Eriks & Jonas lag, så Line och jag satt högt och diskuterade hur vi skulle göra, medans Riki, Erik och Jonas såg och hörde hur vi tänkte göra.. Kanske inte vidare smart. Men kul var det! Sen blev det mindre kul när Line typ gjorde att vi förlora! Även om vi kanske inte skulle ha vunnit så kanske det hade gått bättre? Eller? Aja vem vet, huvudsaken att alla fick skratta och ha kul! :P.

Btw spelar det ingen roll vad ni säger om Alias, vi kommer att bättra oss, Jennie och jag så vi ska klå er, (Sarah, Riki och Erik) Glöm oss INTE... Vi kommer igen när ni minst anar det!! Mohaha:D...

Så... Är alla som har klagat på att jag skriver för lite nöjda?? Nä skämt och sido jag vet att jag skriver för lite, ska försöka bättra mig... Men nu är det faktiskt så, att jag har haft fullt upp med julklappar, fixa hemma och dessutom mår jag sådär, min hals är inte alls bra!! Jag hostar och halsen kliar ganska mycket... Hoppas bara att jag inte blir sjuk till jul! Nä det ska jag inte för på jul får man inte vara sjuk. Fast förra året tålde jag inte värme så bra dock och de var jobbigt eftersom jag fick ont i käken om det blev för varmt, vilket det blev typ vid 19 grader varmt.. Hoppas det blir bättre i år!

Och framför allt hoppas alla får en riktigt god jul och en riktigt gott nytt år!!

Vi hörs!!                                                         


Spagetti- människans bästa vän

Ta din mobil, öppna inkorgen, räkna till tio och bläddra ner, smset är svaret på frågan.
Ta första meningen.

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Ja mycket troligt ;)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Hej :)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Okej

Vilket sms blev du mest berörd av?

Haha ja xD

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Haha! Inga problem alls! :) Tack för allt själv:)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Man tyck ju de :P Och då kommer vi brummande hem till dig!:D

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?

Nej..

Vad vill du höra mest av allt?

Näe vi undvek det det ämnet efteråt^^

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hej vad gör du?


Din romantiska replik?

God morgon vännen

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Nä det är hon nog inte! :O Hälsa henne att det är hon juh självklart:D

______________________________________________________________________________________________

Nu har ni ett test som jag har gjort i alla fall! Haha. Kanske blir det mer i framtiden vem vet?! Fick några klagomål från en viss person (host host Sarah host host! Haha.) Så tänkte att det kanske var på tiden att jag uppdaterade lite! Så nu har jag gjort det!! trumvirvel för mig!! Haha..
Förlåt att ja inte har skrivit nått på de senaste dagarna, men ja har haft såå mycket att göra!! 
Allt ska tydligen göras innan jul, prov inlämningar och typ allt!! Det senaste som har hänt är väl att jag testade studentmössan i fredags, vilket var jättesvårt eftersom en storlek fick jag huvudvärk av och den andra lite stor men den större blev det i alla fall! Bättre och ha den lite stor än o få huvudvärk av den!
Och de som var där var till lite hjälp, eftersom när man fråga vilken de tyckte man skulle ta så fick man till svar; " det kan inte vi avgöra eftersom om ni skulle tycka att det blev fel så är det oss ni skyller på", jag menar då att de kan åtminstone säga vad de tycker!! Eller har jag fel?! Men jag är nöjd nu tror ja, hoppas ja beställde rätt! Haha annars vore det väl ganska roligt om det blev fel och den kostade så pass mycket som den gjorde!! Nä nu måste jag verkligen plugga, och om jag mot förmodan skulle hinna klart kanske jag hinner en sväng till Line eller Riki!! Bye Bye people!!

A just det ja; Riki och jag lagade mat i går! Det var jätteroligt! Jag hoppas verkligen att vi lagar mat varannan vecka nu då, som vi sa!! Det blev hur gott som helst!!

Spagetti och köttfärssås lagade vi!! Vi använde en massa kryddor & nån sås som vi hittade på affär'n.. Så det måste vi bara göra om!! Kanske lägger in bilder sen, får se om vi får till det!!!


RSS 2.0